Celá staletí stavěli lidé všechno z kamene. Byl a je to stále základní stavební prvek, ať už se to týká výroby domů nebo třeba obkladů či dlažby. A právě obklady a dlažby v duchu přírodního kamene vypadají naprosto přirozeně, působí sympaticky, vznešeně a přitom si zachovávají všechny užitné a užitečné vlastnosti jako je dlouhá životnost, neklouzavost, přirozená savost a rychlé schnutí za mokra.

Lidé prostě věděli, proč si kámen mají vybrat za svého partnera při stavění domů a objektů. Vzhledem k tomu, že je jedinečný a má vynikající vlastnosti, hodí se skvěle i ke komerčním objektům. Působí lukrativně, přirozeně.

Kamenná dlažba vynikne u každého objektu. Může se jednat o chatu nebo chalupu, ale také o moderní rodinný domek. Dlažba se velice často dává také kolem bazénů, do pergoly a na další podobná místa na zahradě, kolem zahrádky či jako chodníky k domům.

Šedý, písečný, béžový, hnědý, s rozmanitými vzory a tvary. Využít je můžete jak do interiérů, tak i do exteriérů.

rodinný dům

Zahradní a stavební architektura

Své místo si přírodní kámen najde také kolem bazénů. Jedinečný obklad, který můžete vybírat z více verzí, druhů a stylů, takže si jistě pro svou zahradu k bazénu najdete „to pravé ořechové“.

Ladí se zahradní architekturou, s různými stavbami a dalšími skvosty, které se u vás na zahradě mohou vyskytovat. Je vhodný na velké plochy pro stavební architekturu.

Vydrží dlouhou jako nový

Jeho životnost je až překvapující. Jako nový vám vydrží dlouhé roky, aniž byste se o něj jakkoliv museli starat. Jeho symbolem je dlouhověkost a solidnost.

stavba pes

Mnohostranné využití a široké použití

Kamkoliv jej potřebujete dát, tam ho s čistou a klidnou hlavou můžete zakombinovat. Hodí se na cestičky, kolem domu, chodníky, kolem bazénů, prostory kolem a v pergole či altánech, pro stání pro automobily, jako prostor pro přístřešky, ale využijete je v komerčních objektech a dokonce i v interiérech.